Élelmiszer-feldolgozás

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága ,,Bonbon és trüffel készítése" címmel 2017. október 19-ére egynapos szakmai rendezvényt hirdet.


A Tejipari napok programsorozat példájára ezúttal az édesipar szereplőinek szervez gyakorlati foglalkozást a NAK, melynek célja, hogy a résztvevők átfogó ismereteket szerezzenek a csokoládékészítéssel kapcsolatos technológiai és élelmiszerbiztonsági elvárásokról. A szakmai programon szerzett tudás érdemben hozzájárulhat a csokoládékészítésbe éppen belekezdő, illetve a már feldolgozással foglalkozó hazai termelők minőségtudatos előállítási gyakorlatához.

A rendezvény időpontja: 2017. október 19. (csütörtök)

A rendezvény helyszíne: Szamos Cafe – 1055. Budapest, Kossuth Lajos tér 10.

További részletek, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos információk itt találhatók.

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

 

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok