LABORATÓRIUMI TALAJVIZSGÁLATI SZOLGÁLTATÁS

Biztosítsa növényeit velünk!
hirdetés

  • A laboratóriumi talajvizsgálat elengedhetetlen a tápanyag-gazdálkodási terv elkészítéséhez. Éppen ezért bár nem mindenkinek kötelező, de szinte mindenkinek ajánlott. A kisebb gazdaságoknak azonban rengeteg utánajárást, és gyakran jelentős többletköltséget jelent, hogy laborba juttassák a termőföldjeikről származó talajmintákat. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara országos lefedettségű laboratóriumi partnerhálózatán keresztül viszont ez a szolgáltatás is kedvező áron vehető igénybe, és minden tagunk számára helyben elérhető. Az alábbiakban naprakész és pontos információkat talál a laboratóriumi talajvizsgálat szolgáltatással kapcsolatosan. Amennyiben további kérdése merülne fel szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, forduljon falugazdászához! Rendeljen most egyszerre laboratóriumi talajvizsgálati és tápanyag-gazdálkodási terv szolgáltatásokat és mi 20%-ot elengedünk a TGT árából. (Az akció visszavonásig érvényes.)

  • A nitrátérzékeny területen műtrágyát használó gazdálkodóknak kötelező minden évben tápanyag-gazdálkodási tervet készíttetni. A tervet a legfeljebb ötévente elvégeztetett talajvizsgálat eredményeire kell alapozni. Az arra kötelezett gazdálkodók e terv hiányában szankciókra számíthatnak.   A talajvizsgálatok időszakos elvégzése azonban nem csak a jogszabályokban foglalt kötelezettségek teljesítése miatt fontos. A talaj adottságait és a haszonnövények igényeit figyelembe vevő okszerű tápanyag-gazdálkodás alapját is képezik, amely a termésátlag maximalizálásán és a költségek csökkentésén keresztül a gazdálkodók versenyképessége szempontjából kiemelten fontos. Lényeges azt is kiemelni, hogy a szakszerűen végzett talajvizsgálat és a rá épülő tápanyag gazdálkodási terv a megfelelő szaktanácsadás egyik alapvető feltétele.

Talajvizsgálati csomagok és árak

  • Az úgynevezett szűkített- és bővített talajvizsgálati csomagok a gazdálkodók körében a leggyakrabban igényelt, és a jogszabályi valamint pályázati kötelezettségek szempontjából is legfontosabb talaj tápanyag ellátottsági információkat tartalmazó csomagok.…

Érdekli az ajánlat?

Kérdezze a részletekért falugazdászát!

Hívjon minket telefonon!
Zöld szám: +36 80 900 365

Írjon nekünk e-mailt!
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Letölthető dokumentumok

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei