NAK portál

Agrár-specifikus géptörés-biztosítás
hirdetés

Egyedülállóan gazdag programkínálatot nyújt az agrárgazdasági szereplők számára a siófoki Agrárszektor Konferencia, amelyet december 4-5-én rendez meg a Portfolio gazdasági portál. Az esemény fő célja, hogy az ágazati vállalkozások olyan aktuális információkhoz jussanak, amelyek megalapozhatják eredményes gazdálkodásukat.   

A NAK az állattartók részére októberben soron kívüli tájékoztató rendezvényeket tart az afrikai sertéspestis helyzetéről Kiskunfélegyházán, illetve Tatán. Az események nem sajtónyilvánosak!

A NAK az állattartók részére októberben soron kívüli tájékoztató rendezvényeket tart az afrikai sertéspestis helyzetéről Kiskunfélegyházán, illetve Tatán. Az események nem sajtónyilvánosak!

  • Az Európai Bizottság következő költségvetési ciklusra sem tervezett be semmilyen közvetlen ás átmeneti nemzeti támogatást a dohányágazat számára. Utóbbit viszont a kormány fontosnak tartja. Mint ahogy a Madosz is a termelés folytatása mellett áll ki.

  • Az Agrárminisztérium támogatja az erdészeti facsemeték termelését, ezért megújította a szaporítóanyag-termelésre vonatkozó rendeletet, és megkezdte a csemetekertek gépesítési, öntözésfejlesztési támogatási rendszerének kidolgozását.

  • A mézfogyasztást és a méz egészségre gyakorolt hatásait népszerűsíti őszi, „Legyen minden nap, mézes nap” szlogen alatt futó kampányában az Agrárminisztérium (AM), az Agrármarketing Centrum (AMC), az Országos Magyar Méhészeti Egyesület (OMME) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A 2019.…

A Nemzeti Agárgazdasági Kamara Vidékfejlesztési és Szaktanácsadási Igazgatósága a helyi akciócsoportokkal (HACS-okkal) és natúrpark egyesületekkel együttműködve „Kistermelők a diverzifikáció útján” címmel 2019. októberében és novemberében tanulmányút-sorozatot szervez.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Kamara Vidékfejlesztési és Szaktanácsadási Igazgatósága idén októberben Kaposváron és Szegeden információs rendezvényeket tart, amelyekkel a helyi gazdaságfejlesztést kívánja segíteni.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága az ingyenes szakmai programsorozata keretein belül meghirdeti a „TANULJUNK EGYÜTT!” - Zöldség-gyümölcs feldolgozás rendezvénysorozatát.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága marketing- és termékértékesítési stratégiákkal, valamint -eszközökkel foglalkozó konferenciát rendez 2019. november 5-én, Budaörsön az „EGYÜTT AZ ÉLELMISZERIPARÉRT” programsorozat részeként.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Somogy megyei szervezete „II. Szőlőtermesztők és bortermelők szakmaközi szimpóziuma” címmel rendezvényt tart Kaposváron, 2019. november 6-án.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Somogy megyei szervezete a Pannon Gasztronómiai Akadémia támogatásával és a Somogyi Helyi Termék Egyesület közreműködésével 2019 őszén már negyedik alkalommal rendezi meg a somogyi Gasztrotalit.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a Nordic Organic malmöi ökológiai kiállítás köré épített szakmai tanulmányutat szervez tagjai számára. A dán-svéd szakmai tanulmányútra elsősorban azon élelmiszeripari tagok jelentkezését várja az igazgatóság, akik biotermékeket gyártanak és/vagy érdeklődnek a különböző termékfejlesztési lehetőségek iránt.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a tagi igények alapján újabb témakörben indít „TANULJUNK EGYÜTT!” programot. A sütőipar szereplőinek szánt ingyenes szakmai rendezvény keretében a rozsőrleményekből előállított kenyerekkel kapcsolatos ismereteiket bővíthetik a résztvevők.

2019 októberében időszakosan több megyében is zárva lesznek egyes ügyfélszolgálati, falugazdász, illetve TISZ-irodák.

Elindult a NAK Tech Lab vállalkozásfejlesztési program a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Design Terminál szervezésében. A mezőgazdaság megújítását szolgáló innovációs ötletekkel lehet jelentkezni.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetségével közösen „Fókuszban az osztatlan közös földek helyzete” címmel rendezvénysorozatot tart 2019 novemberében.

Meghatározó európai szakmai és érdekvédelmi szervezetek kampányt indítottak az állattenyésztést és az állatitermék-előállítást övező tévhitek eloszlatása érdekében. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kiemelt feladatának tekinti a fogyasztók hiteles tájékoztatását, az agráriumban tevékenykedők megbecsültségének helyreállítását, ezért csatlakozott a kezdeményezéshez.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei