NAK portál

Egységes kérelem

Mivel a Közös Agrárpolitika (KAP) keretében nyújtható támogatások a gazdálkodók és élelmiszer-feldolgozók érdeklődésének fókuszában állnak, emiatt szükségesnek éreztük, hogy tagjaink figyelmét felhívjuk a legfontosabb változásokra, információt adjunk a KAP aktualitásairól, valamint megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket és iránymutatást nyújtsunk a támogatások lehívása terén is. 

A Kormány által kihirdetett veszélyhelyzeti intézkedésekkel összhangban a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara napi működése során a lehető legminimálisabbra csökkenti a koronavírus-járvány terjedésének lehetőségét, a személyes ügyféltalálkozások számát, ezzel is óvva mintegy 400 ezer kamarai tag, valamint munkavállalói egészségét.

A kamarai ügyfélszolgálati, falugazdász-, illetve TISZ-irodák megszokottól eltérő 2021. márciustól nyitva- illetve zárvatartási időszakjait külön ismertetjük. Az alábbi lista folyamatosan frissül.

Nehéz eligazodni a pályázatok és hitelek közt? Nincs idejük minden egyes pályázati felhívást vagy hitel tájékoztatót átolvasni?

Az Indiai Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetsége (FICCI) április 29–30-án kétnapos virtuális üzleti találkozót szervez.

  • Az európai mezőgazdaságot és erdészetet érintő összetett kihívásokra történő reagálás érdekében, 20 európai országgal együtt, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara is részt vesz az i2connect (i2c) nemzetközi projektben.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Hajdú-Bihar Megyei Szervezete és a Magyar Református Szeretetszolgálat többéves együttműködésének keretében idén harmadik alkalommal került megszervezésre a vetőmaggyűjtés a kárpátaljai, nehéz helyzetben lévő gazdálkodók, valamint egyházi…

  • Üzembe helyezte az országos jégkármérséklő rendszert 2021. április 15-én a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Az ország 986 pontjáról ezüst-jodidot a felhőkbe juttató rendszer minden évben több milliárd forint kárt előz…

  • „Klímavédelmi szempontrendszer integrálása a mezőgazdasági szaktanácsadásba” címmel új, három részes kiadványsorozatot jelentetett meg a Kamara, melynek III. kötete a környezet- és klímavédelem, valamint az éghajlatváltozáshoz történő alkalmazkodás kihívásainak kérdéseit vizsgálja meg az állattenyésztés tükrében. 

  • A növénytermesztés sikeressége és a fenntarthatóság érdekében a termőtalajaink megóvására, javítására, termőképességének növelésére hatással lehetünk. Ebben kíván segítséget nyújtani az Agro Napló - a NAK támogatásával készült -, online lapozható szakmai kiadványa, amely széleskörűen ismerteti e célokat szolgáló készítményeket, technológiákat..

  • Február 24-én Dabason, a Vitafort Kft. székhelyén szervezték meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Országos Állattenyésztési Beszállítóipari Alosztályának ülését. A találkozó apropóját a drasztikus takarmányalapanyagár emelkedés és annak a hazai állattenyésztési ágazatra gyakorolt hatása adta. A megbeszélésen a hazai takarmányágazat meghatározó…

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

Őstermelői adózás kalkulátor

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei