Erdőgazdálkodás

  • A tájékoztató sorozatunk előző részeiben ismertettük, hogy ki jogosult az erdőgazdálkodás gyakorlására, illetve hogyan kerül sor az erdőgazdálkodással szemben támasztott elvárások összehangolására. Most az erdőgazdálkodási tevékenységekről adunk egy rövid összefoglalást.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Széchényi István Egyetem Vadvilág Megőrzési Intézet és az Erdészeti Tudományos Intézet szakmai közreműködésével 2019 elején országos gazdatájékoztató rendezvénysorozatot szervez az új vadkárfelmérési útmutatóról.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ szakmai közreműködésével 2019 elején országos gazdatájékoztató rendezvénysorozatot szervez a többfunkciós mezőgazdasági hasznosításról, mai kifejezéssel élve az agrárerdészeti rendszerekről.

  • Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy az idén decemberre meghirdetett agrárerdészeti és vadkárbecslési útmutató-tájékoztatókat későbbi időpontokban rendezi meg a kamara.

  • Az erdőgazdálkodás szabályozásának 2017. évi átfogó módosításáról szóló tájékoztató sorozatunk második részében az erdőgazdálkodási tevékenységre való jogosultságról adunk rövid összefoglalást.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Széchényi István Egyetem Vadvilág Megőrzési Intézet és az Erdészeti Tudományos Intézet szakmai közreműködésével országos gazdatájékoztató rendezvénysorozatot szervez az új vadkárfelmérési útmutatóról. (Frissítve: az események elmaradnak!)

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ szakmai közreműködésével országos gazdatájékoztató rendezvénysorozatot szervez a többfunkciós mezőgazdasági hasznosításról, mai kifejezéssel élve az agrárerdészeti rendszerekről. (Frissítve: az események elmaradnak!)

  • Az erdészeti hatóság az erdőtörvény előírásainak megfelelően a tárgyévben megkezdett körzeti erdőtervezések hatósági eljárási szakaszait tárgyév november 30-ig indítja el. Az eljárás az erdészeti hatóság erdőtervre vonatkozó javaslatának egyeztetését, az…

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara partnereivel együttműködve a 2018. december 15-ig tartó időszakban anonim online kérdőíves felmérést végez az erdészeti szakirányítási tevékenységet végzők körében.

  • Egy gazdálkodással foglalkozó ágazat szereplőinek alapvető érdeke, hogy a gazdálkodásuk kiszámítható és tervezhető legyen. Különösen igaz ez a társadalom által kiemelt figyelemmel kísért ágazatok, mint például az erdőgazdálkodási ágazat szereplőire.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

 

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok