Élelmiszer-feldolgozás

A NAK Élelmiszeripari Igazgatósága és a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. három gyakorlati napból álló sorozatot szervez a tejtermék-előállítással foglalkozó kamarai tagok számára.


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft-vel közösen „Tanuljunk együtt! – Tejipari gyakorlati napok” címmel egynapos rendezvényeket szervez, és amelyet a hiteles, szakmai információra alapozott előállítói gyakorlat támogatása érdekében hirdetünk meg. A szerzett információ, tudás érdemben hozzájárulhat a tejtermék-előállításba éppen belekezdő, illetve a már feldolgozással foglalkozó hazai kisüzemek minőségtudatos előállítási gyakorlatához.

Az érdeklődő tagjaink három különböző téma és időpont közül választhatnak:

Időpont     Témakör     

2017. június 14., szerda

 

gomolyasajt-készítés

 

2017. július 6., csütörtök   

 

savanyított tejtermékek (joghurt, kefir) készítése

 

2017. július 20., csütörtök

 

túrókészítés

 

A rendezvények részletes programtervét a témakörökre kattintva elérhető meghívókban olvashatják! Alkalmanként maximum 10 fő számára tudunk lehetőséget biztosítani. A rendezvényen való részvételt a tagok számára a kamara biztosítja, a jelentkezőket az esetleges utazási és a napi étkezési költség terheli.

Az eseményekre jelentkezni az itt elérhető jelentkezési lap visszaküldésével lehet.

További információ:
Horváth Vivien, élelmiszeripari ügyintéző
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36-20/279-3790

 

(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

 

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok