Országos hírek

Elindul a jelentkezés az „Együtt az élelmiszeriparért” konferenciasorozat első, csomagolásfejlesztési témakörű rendezvényére.


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága 2018. utolsó negyedévében megrendezi az „Együtt az élelmiszeriparért” elnevezésű konferenciasorozatát. A rendezvény célja a hazai élelmiszer-előállítói kör tájékoztatása, ismereteinek bővítése, valamint a hatékonyságuk növelése, ezáltal versenyképességük erősítése. A sorozatban az első tanácskozás címe ,,Csomagolásfejlesztés az élelmiszeriparban", amelyre Budapesten a Rubin Wellness & Conference Hotelben kerül sor 2018. november 8-án, és ahová a kamara minden élelmiszer-előállító tagját szeretettel várja.

A NAK fontosnak tarja, hogy minél több élelmiszeripari tevékenységhez kapcsolódó területre kiterjedően tudjon jól hasznosítható információkat nyújtani tagjainak, így a 2018. és 2019. évre tervezett rendezvényeit az iparági sajátosságok figyelembe vételével szervezi. A rendezvények keretein belül átadott szakmai lehetőségeket és innovatív megoldásokat olyan összeállításban osztja meg tagjaival, hogy azt minél többen és hatékonyabban tudják saját területükön hasznosítani. A témák mindegyike alapvető jelentőségű és megjelenik egy vállalkozás stratégiájának kialakításában.

A ,,Csomagolásfejlesztés az élelmiszeriparban" című konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az előadásokat tartalmazó meghívó és a regisztrációs link itt érhető el.


(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei