Országos hírek

  • Az OrientPress Hírügynökség a Magyar Döntéshozói Think Tank (Kihívás) konferencia-sorozatának eseménye „A középpontban a magyar vidék” című június 4-i tanácskozás, amelynek szakmai támogatója a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

  • Csaknem 200 ezren írták alá a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) által indított petíciót, ezzel tiltakozásukat kifejezve az ellen, hogy az Európai Bizottság…

  • A Debreceni Egyetem Agrár Kutatóintézetek és Tangazdaság, valamint a Magyar Szója és Fehérjenövény Egyesület a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közreműködésével a magfehérje pillangós növényekről tart szakmai rendezvényt Nyíregyházán, 2019. május 29-én.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) – a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) közreműködésével – május 23-24-én rendezi meg az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását. A III. NAK Szántóföldi Napok…

  • Felhívjuk a kamarai tagok figyelmét, hogy megjelent a kamara havi magazinja, a NAKlap májusi száma, amely itt a nak.hu-n keresztül is elérhető.

  • Május 23-24-re Mezőfalvára, az ország legnagyobb szántóföldi rendezvényére várjuk a gazdálkodókat. Több mint 60 hektáron 150 kiállító mutatja be termékeit, szolgáltatásait, továbbá megismerhetőek lesznek a legmodernebb gépek és növényfajták is.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának „Tanuljunk együtt!” ingyenes szakmai programsorozata tovább folytatódik: júniusban a likőrkészítés témakörében mélyedhetnek el a kamarai tagok.

  • 2019. május 23-24-én rendezi meg a III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-Mezőfalvát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége. Ez lesz az ország legnagyobb szántóföldi…

  • A Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara „Szárazságban is eredményesen” címmel tízhelyszínes rendezvénysorozatot indít a termőföldek vízhiányának megelőzéséről, annak kezeléséről, az aszályos időszakban történő eredményes gazdálkodásról.

  • A Kelet-Magyarországi Biokultúra Egyesület, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Hajdú-Bihar Megyei szervezete és Hajdúnánás önkormányzata közösen Ökológiai Expót és Országos Biobúcsút (Bio találkozót) szervez 2019. május 17-18-án.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei