NAK portál

Egységes kérelem
Szántóföldi Napok

Mivel a Közös Agrárpolitika (KAP) keretében nyújtható támogatások a gazdálkodók és élelmiszer-feldolgozók érdeklődésének fókuszában állnak, emiatt szükségesnek éreztük, hogy tagjaink figyelmét felhívjuk a legfontosabb változásokra, információt adjunk a KAP aktualitásairól, valamint megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket és iránymutatást nyújtsunk a támogatások lehívása terén is. 

A magánszemélyeknél elhalasztotta a tagdíj-megállapítást és -befizetést a NAK. A gazdálkodó szervezeteknek 2021. június 15-ig kell befizetni a kamarai tagdíjat.

  • 2021. május 10-ig lehet hozzászólni a VP3-4.2.1-4.2.2-2-21 számú tervezethez. 

  • A Nemzeti Földügyi Központ honlapjára felkerült a 2021. május 1- től hatályos állapotú, az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról szóló 2009. évi XXXVII. törvény és kapcsolódó rendeleteinek összeszerkesztett verzióját tartalmazó dokumentum.

  • Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy a nemzetközi verseny részeként, idén 2021. május 04-én elrajtolt a Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny. A Verseny szervező bizottsági munkájában többek között a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Mezőgazdasági Igazgatósága is részt vesz, és mindent megtesz annak érdekében,…

  • A Magyar Közlönyben megjelent módosítás értelmében a nyitvatartási idő változására vonatkozó bejelentési kötelezettség csak a legalább egy hétig fennálló változás esetén szükséges.  

  • 2021. május 4-én, kedden került sor amedFELelső webináriumára, amely az európai kajszibarack termésbecslésével foglalkozott. Az egyeztetés a 4 fő termesztő ország várható termését elemezte és az egyes országok helyi szervezeteivel kialakított partnerségnek köszönhetően valósult meg. A megbeszélésen áttekintették a múlt évi szezon tapasztalatait is. 

A kamarai ügyfélszolgálati, falugazdász-, illetve TISZ-irodák megszokottól eltérő 2021. márciustól nyitva- illetve zárvatartási időszakjait külön ismertetjük. Az alábbi lista folyamatosan frissül.

Nehéz eligazodni a pályázatok és hitelek közt? Nincs idejük minden egyes pályázati felhívást vagy hitel tájékoztatót átolvasni?

Két heti összesítő: 2021. 04.15. – 05.02. Bekapcsolási adatok  2021. április 15. és május 2. közötti időszak zivataros napok bemutatása generátorok bekapcsolásának és a meteorológia helyzet szempontjából. A két és fél hét alatt több helyen alakultak ki jégveszélyes zivatarok, szupercellák az országban. Az adott időszak alatt az időjárás 6 napon…

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

Őstermelői adózás kalkulátor

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei