Országos hírek

November 30.-december 1-én rendezi meg a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az idén a tizedik lesz a 2013 óta tartó, év végi portfoliós agrárkonferenciák sorában. Az Agrárszektor Konferencia mára a hazai agrárium egyik legnagyobb és legrangosabb szakmai eseményévé vált, ahol a résztvevők száma meghaladja az ezer főt, az előadók száma pedig a százat. Az idei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia az idén is egyedülállóan gazdag programkínálatot nyújt a résztvevőknek, és valamennyi olyan fontos témát napirendre tűz, amely döntően meghatározza az agrárágazati szereplők rövid és hosszabb távú eredményes tevékenységét. A rendezvény többek között foglalkozik a klímaváltozás és az energiaválság agrárgazdasági hatásaival, a növénytermelés, az állattenyésztés és a kertészet helyzetével, a jövő évtől hatályba lépő új uniós Közös Agrárpolitikával és a földpiaci-földbérleti trendekkel. Emellett szó lesz a termény- és inputpiaci változásokról, az élelmiszeripar-élelmiszerkereskedelem kilátásairól, az agrárfinanszírozás kérdéseiről, a precíziós gazdálkodás lehetőségeiről és a mezőgazdasági drónhasználatról is. A teljesség igénye nélkül napirendre kerülnek még az öntözésfejlesztés, a mezőgazdasági öngondoskodás, az agrárinnováció és a generációváltás kérdései is.

A részletes programért kattintson ide>>

Az Agrárszektor Konferencia két napján az államigazgatási és üzleti szféra csúcsvezetői tartanak előadásokat, illetve vesznek részt a legaktuálisabb témákról szóló kerekasztal-beszélgetésekben. A résztvevőknek lehetőségük nyílik networkingre és kapcsolatépítésre is, és az eseményen a Portfolio Csoport vezetése - rangos szakmai zsűri döntse alapján - az idén kilenc kategóriában átadja az év legjobb agrárgazdasági teljesítményeiért járó díjakat.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia az agrárium minden résztvevőjének - így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek - hasznos és naprakész információkat nyújt. A rendezvény részleteiről a portfolio.hu weboldalon tájékozódhat.

A jelentkezési feltételek itt tekinthetők meg>>

Címlapkép forrása: Portfolio

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ