Vármegyei hírek

A 31. alkalommal megrendezésre kerülő Farmer Expo Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Szakkiállítás 2022. augusztus 17-20. között várja az érdeklődőket a Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus-án.

Hazánk egyik vezető agrár-szakkiállításán továbbra is arra törekszenek a szervezők, hogy a rendezvényen kapcsolatot teremthessenek a mezőgazdaság szereplői, és a résztvevőket üzleti sikerhez, valamint a legfrissebb információkhoz juttassák.

A 2021-es jubileumi Farmer Expo minden idők egyik legsikeresebb kiállítása volt 321 kiállítóval és 32.018 látogatóval, mellyel ismét bebizonyosodott a személyes találkozás jelentősége az üzleti életben.

8 szakmai fórum került megrendezésre külföldi előadók bevonásával, ahol a sertés-, szarvasmarha-, juh- és baromfitenyésztés volt a téma főleg a digitális és innovatív fejlesztések szemszögéből.

Ezt a közös sikert szeretnék a szervezők 2022-ben is erősíteni a szakmai szövetségekkel karöltve, melynek keretén belül lesznek szakmai fórumok, növénytermesztési fórum, és nem maradhatnak el az állattenyésztési bemutatók sem.

A tavaly közönségsikert aratott Karneváli Lovas Kupa idén egy új szintre emelve várja a kiállításra látogatókat. Ezen felül természetesen a közönségprogramok sem maradnak el.

Kísérőrendezvényként a Hortico Zöldség-Gyümölcs és Kertészeti Kiállítás különféle termékkóstolókkal várja az érdeklődőket.