Megyei hírek

A Magyarok Kenyere-15 millió búzaszem Program Jász-Nagykun-Szolnok megyei Adományozó Ünnepségét 2021. október 08.-án tartották Szolnokon, a Megyeháza Dísztermében.

A megjelent adományozott szervezetek, önkormányzatok képviselőit Hubai Imre Csaba, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok megyei Szervezetének elnöke köszöntötte, majd az ünnepségen beszédet mondott Dr. Berkó Attila, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja és Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei közgyűlés elnöke. Beszédeikben méltatták a Program szellemiségét, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei gazdák példaértékű összefogását. Nagy örömünkre szolgál, hogy az idei évben 687 fő adományozónak köszönhetően 153.420 kg búza adomány került a gyűjtőpontokra beszállításra. A két szám az eddigi rekord, mind létszámban, mind búzamennyiségben is a legmagasabb. Az adomány búza őrlését az idei évben is a Szatmári Malom Kft. jászberényi malma vállalta.

Az Adományozó Ünnepségen 65.394 kg lisztadományra vonatkozó Adománylevelet vett át 51, rászoruló családokat és gyermekeket támogató szervezet Hubai Imre Csabától, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezetének elnökétől és Szilágyi Lászlótól, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezetének alelnökétől, a Program Jász-Nagykun-Szolnok megyei nagykövetétől.

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei