Megyei hírek

Tizedik alkalommal rendezték meg a Jász-Expo és Fesztivált, amely Jász-Nagykun-Szolnok megye, illetve a Jászság gazdaságélénkítő rendezvénye, mely a megyei cégek, vállalkozások és közszolgáltatók számára biztosít bemutatkozási lehetőséget. A rendezvénynek idén Jászapáti városa adott otthont, 2021. szeptember 17. és 19. között.

A három napos fesztiválon szakmai fórummal, családi programokkal, hagyományőrző és szórakoztató programokkal, valamint koncertekkel várták az érdeklődőket.

Idén is nagy sikere volt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatósága szervezésében megvalósuló megyei élelmiszeripari termékeket előállító kamarai tagok termékeiből szervezett kiállításnak és vásárnak. A fesztiválra ellátogató érdeklődők mézeket, sajtokat, húskészítményeket, házi süteményeket, homoktövisből készült termékeket, lekvárokat, szörpöket, péksüteményeket, borokat és dinnyét kóstolhattak, illetve vásárolhattak.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóságának munkatársai a fesztivál mindhárom napján a látogatók rendelkezésére álltak, a kamarai tagoktól érkező kérdéseket megválaszolták és a kamarai szolgáltatásokat népszerűsítették a standjukon.

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei