Kamarai hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága 2021. november 27-ére szervezett kerekasztal beszélgetésén a résztvevők részletes tájékoztatót hallhatnak a frontoldali tápértékjelölés területén elindított Uniós konzultációval kapcsolatban.

  • Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökének soron következő fogadódélutánja 2021. november 9. (kedd) 13 és 16 óra között lesz. A fogadóórán személyesen (NAK központ, 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.) vagy online is van mód részt venni.

  • Az agrárgazdaság minden szereplőjének fontos információkat nyújt az Agrárszektor Konferencia, amelyet december 9-10-én rendez meg Siófokon a Portfolio Csoport. Az eseményen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt. 

  • Gyorsuló világunkban egyre nagyobb szerepet kap az egészségtudatosság. Kiemelt jelentőségű lesz, hogy a fogyasztók gyorsan és olyan szintű információkhoz jussanak, amelyek alapján könnyen tudnak döntéseket hozni táplálkozási kérdésekben. Erre próbál több tagország is megoldást találni a csomagolt élelmiszerek frontoldali jelölésével (FOP), amelyet az Európai Unió a célok globalizálása érdekében egységesíteni, illetve harmonizálni szeretne.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád-Csanád Megyei Szervezete és a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal közös fórumot szervez gazdálkodók és gazdálkodó szervezetek részére a földeken fennálló osztatlan közös tulajdon megszüntetése és a földhasználati szerződésekkel és bejelentésekkel kapcsolatban.

Az Európai Unió egyik legnagyobb H2020-as kutatási és innovációs projektje az I2Connect, amelyben a mezőgazdaságot és erdészetet érintő összetett kihívásokra történő reagálás érdekében - számos más európai országgal együtt -, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara is részt vesz.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei