Kamarai hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara új agrárszolgáltatásként, a rendelkezésre álló kapacitásig ingyenesen igénybe vehető gabona beltartalmi vizsgálatot kínál tagjai részére. Ennek az analitikai vizsgálatnak a segítségével a szántóföldi növénytermesztő tagok hiteles, piacfüggetlen információt szerezhetnek az általuk megtermelt gabonák beltartalmi értékeiről.

  • 2021 szeptemberében, az Óbudai Egyetem Székesfehérváron precíziós gazdálkodási szakmérnök/szakember képzést indít. A képzésre jelentkezni 2021. szeptember 11-ig lehetséges, az itt megtalálható jelentkezési lap kitöltésével.    A képzés olyan a szakmában hiánypótló távérzékelési és térinformatikai ismereteket biztosít, melyeknek tudása elengedhetetlen a precíziós gazdálkodás technológiáinak használatához. A képzés keretein belül a hallgatók megismerhetik a térbeli döntéstámogatáshoz szükséges adatgyűjtés eszközeit, adatforrásait, az adatkiértékelés módszereit is. Az oktatás során készségszinten elsajátíthatóak a digitális technológiák.  A képzés további részletei ide kattintva érhetőek el.    Érdeklődni lehet személyesen vagy emailben: wojtaszek.malgorzata@amk.uni-obuda.hu    (NAK/Boros-Tóth Adrienne)

  • Az idén 30 éves jubileumát ünneplő Farmer Expo Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Szakkiállítás augusztus 17-20. között várja az érdeklődőket a Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campusán. Az ország egyik legnagyobb agrárseregszemléjétől az előző évek látogatói és kiállítói számának felülmúlását várják a szervezők.

  • BEKAPCSOLÁSI ADATOK 2021. június 28. és július 11. közötti időszak zivataros napok bemutatása generátorok bekapcsolásának és a meteorológia helyzet szempontjából.

2014-ben hagyományteremtő céllal szervezte meg Jász-Nagykun-Szolnok megye a Magyarok Kenyere Program keretében a megyei búzagyűjtő naphoz kötődő ünnepélyt. Első évben Kenderes, majd Jászapáti, Kunszentmárton, Kisújszállás, Abádszalók, Szolnok és Törökszentmiklós adott helyszínt a megyei ünnepségeknek. Az idei évben Karcag és Mezőtúr városa a program házigazdája. A Magyarok Kenyere-15 millió búzaszem Program…

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Tolna Megyei Szervezete a Precíziós Miniakadémia rendezvénysorozat keretében, 2021. július 26-30. között Szántóföldi Roadshow-t szervez 5 helyszínen Tolna megyében.

  • Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően idén is három napos, színes programokkal várták az érdeklődőket Jászapátin 2021. június 25. és 27. között.

  • Az idei esztendőben, a hagyományoknak megfelelően Szent György napján, 2021. április 24.-én tartottuk meg Karcagon a Magyarok Kenyere-15 millió búzaszem program Jász-Nagykun-Szolnok megyei búzaszentelő ünnepségét.  A búzaszentelés Hubai Imre Csaba,…

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Hajdú-Bihar Megyei Szervezete és a Magyar Református Szeretetszolgálat többéves együttműködésének keretében idén harmadik alkalommal került megszervezésre a vetőmaggyűjtés a kárpátaljai, nehéz helyzetben lévő gazdálkodók, valamint egyházi…

 1. Vetőburgonya export 

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei