Élelmiszeripar

Október 13-án még benyújthatják támogatási kérelmeiket azon termelők, akik a Vidékfejlesztési Program borászati felhívásának első értékelési szakaszában szeretnének pályázni.

 


A Miniszterelnökség felhívja a gazdálkodók figyelmét, hogy a 40 milliárd forintos keretösszeggel rendelkező „Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása” című pályázat során még a mai napon, 2016. október 13-án 23:59 percig benyújtott kérelmek is az első értékelési szakaszhoz fognak tartozni. Az EMVA irányító hatósága azért döntött a határidő meghosszabbításáról, mert a támogatási kérelmek benyújtási felülete hálózati hiba miatt 2016. október 12-én korlátozottan volt elérhető.


Fontos kiemelni, hogy a borászati pályázatra az első értékelési szakasz lezárását követően is lehet benyújtani támogatási kérelmeket, ezeket azonban a következő szakasz zárása után együttesen bírálják el. A felhívás második értékelési szakasza 2016. november 11-én zárul. Az érintettek támogatási kérelmüket kizárólag elektronikus úton, a www.mvh.gov.hu weboldalon nyújthatják be. A borászati pályázati felhívás részleteiről a www.palyazat.gov.hu oldalon tájékozódhatnak az érintettek.


(Miniszterlnökség)

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok