Mezőgazdasági termelés

Október 15-ig kell eljuttatni a harmadik negyedéves baromfiágazati állatjóléti támogatásokkal összefüggő szakmai ellenőrzési lapokat a Baromfi Termék Tanácshoz (BTT), a kifizetési kérelmeket pedig október 31-ig kell beadni a kormányhivatalokhoz.


A Baromfi Termék Tanács (BTT) tájékoztatása alapján október 15-ig várják a harmadik negyedéves baromfi állatjóléti támogatásokkal összefüggő szakmai ellenőrzési lapokat, amely a kifizetési kérelem kötelezően csatolandó mellékleteinek részét képezi. A gyors ügyintézés érdekében kérik, hogy a jogosultak a szakmai ellenőrzési lapokat minél hamarabb küldjék meg, a kifizetési kérelmeiket pedig határidőre mindenképpen adják be.

Az N0676 számú szakmai ellenőrzési lap valamint a kapcsolódó további formanyomtatványok a Magyar Államkincstár weboldalán megtalálható 55/2017. (IV. 25.) számú Kincstár Közleményből tölthető le.

A kifizetési kérelem helyes kitöltéséhez a Kincstár oldalán elérhető  segédlet nyújt segítséget, valamint a támogatás igénylésének jogszabályi hátterét a baromfi ágazatban igénybe vehető állatjóléti támogatások feltételeiről szóló 139/2007. (XI. 28.) FVM rendelet adja.


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei