Mezőgazdasági termelés

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Igazgatósága adategyeztetést kezdeményezett vízjogi engedéllyel rendelkezők számára, amelyet 2018. június 30-ig kell elvégezni.


A felhívás minden olyan vízjogi engedéllyel rendelkezőre vonatkozik, akinek van már meglévő, hatályos engedélye, illetve akik 2018.január 1. és június 30. között szereztek érvényes vízjogi engedélyt.

Az adategyeztetés célja, a „Mezőgazdasági Vízhasználat Információs és Ellenőrzési Keretrendszer (VIZEK) kialakítása” című projekthez kapcsolódóan a vízjogi engedélyek papíralapú ügyintézésének elektronikus eljárásra való átállása, az ügyintézés megkönnyítése, gyorsítása, illetve a vízkészlet-járulék elektronikus bevallásának és megfizetésének 2019. január 1-jétől történő megvalósítása.

Az adategyeztető űrlapok a www.vkj.hu oldalon keresztül érhetőek el, ahol a megfelelő űrlap kiválasztását követően papíralapon, postai úton, illetve elektronikusan, ügyfélkapun/cégkapun keresztül küldhető be 2018. június 30-ig. A felületen megtalálható a kitöltési útmutató, amelyet kitöltés előtt javaslunk áttanulmányozni.


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

 

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok