Fiatal gazdálkodó

Újabb fejlemények a „Fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás” (VP2-6.1.1-16 kódszámú) pályázatról.

 

A mai nappal megváltozott a pályázat beadásának határideje, amely alapján, a beadás 2017. március 16. napjától indul.

A www.szechenyi2020.hu oldalon megjelenő hír alapján, egyelőre a beadás kezdő határideje módosult, de a pályázat kiírója felhívja a leendő pályázók figyelmét arra, hogy a későbbiekben további tartalmi módosítások is várhatók, annak érdekében, hogy csak a valós gazdálkodói tevékenységet folytató fiatal gazdák nyújthassák be támogatási kérelmüket.

A jelenlegi módosítás azonban igen jelentős hatással van a pályázatban előírt termelési potenciál, vagy nevezhető akár „indulási” STÉ értéknek is, igazolására. Azon pályázók ugyanis, akik 2016-ban nem adtak be egységes kérelmet, várhatóan megtehetik azt az idén, a fiatal gazdákat segítő pályázat benyújtását megelőzően. Mindezzel könnyebbé válik majd a 6000 STÉ igazolása is.

A fentiek alapján szeretnénk felhívni minden érdeklődő figyelmét arra, hogy folyamatosan kísérje figyelemmel a felhívás aktuális verzióját, amely ezen a linken érhető el.(NAK)

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

 

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok