Élelmiszer-feldolgozás

Megjelent a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ,,Élelmiszeripari kézikönyv" című sorozatának első, kétkötetes kiadványa.


A NAK Élelmiszeripari Igazgatósága kiadványsorozatának célja a hazai élelmiszer-előállítói kör tájékoztatása, ismeretének bővítése, valamint a minőségi élelmiszerek előállításának támogatása – hiteles információátadással. A sorozat első, kétkötetes része az élelmiszeripari alapfogalmakat ismerteti, amely neves szerzők és lektorok munkájának eredményeként készült el. A kiadvány elektronikus formában is letölthető (az első rész itt, a második itt), nyomtatott formában pedig a NAK élelmiszeripari koordinátorainál és az élelmiszeripari igazgatóság által szervezett programokon érhető el.

A sorozat következő része a gluténmentes élelmiszerekkel kapcsolatos ismereteket fogja összegezni.


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

 

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok