Tagoknak

A MOL magyarországi hálózata 173 Eni/Agip töltőállomással bővült 2016. augusztus 4-től, amelyből 107 állomás MOL illetve MOL-NAK üzemanyagkártya-elfogadási ponttá vált. Az alábbiakban adunk tájékoztatást a kártyahasználati lehetőségekről.

A MOL valamint a MOL-NAK üzemanyagkártyát így Magyarországon már 470 töltőállomáson lehet üzemanyag vásárlására használni. A kártya-elfogadóhelyek pontos és naprakész listája megtalálható a http://toltoallomaskereso.mol.hu/ weboldalon.

A MOL tervei szerint az átvett Eni/Agip kutakon is a megszokott minőséget kívánja biztosítani ez év végére, beleértve az üzemanyagokat, shop-termékeket és szolgáltatásokat. Tájékoztatásuk szerint a korábbi Agip töltőállomások legtöbbjén megtalálhatóak lesznek a kényelmi szolgáltatások, a Fresh Corner termékek.

Az átvett értékesítési pontokon az átvételt követő három-négy hónapos időszakban a Gold, Silver és Red üzemanyagkártyák kizárólag üzemanyag vásárlására használhatók, egyéb termék megvásárlása nem lehetséges. Egyéb tekintetben az üzemanyagkártyák használata megegyezik a jelenleg megszokottakkal. A további MOL üzemanyagkártyák – Green és Blue –, valamint a Multipont Business kártya elfogadásának bevezetése folyamatosan, az átmeneti időszakban várható.

A MOL honlapján folyamatosan tájékoztatást ad arról, hogy mely korábbi Agip töltőállomáson mikortól indul az üzemanyagkártyák teljes elfogadása.

MOL Üzemanyagkártya ügyfélszolgálat:

06 40 202-202; +36 1 886-5006; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok