Mezőgazdaság

A jégkármérséklő-rendszer védekezési szezonjában további új információkat, elemzéseket szolgáltat a NAK. Az időjárási helyzettől függően különböző, eddig nem alkalmazott szempontok szerint utólagos elemzéseket is készítünk a zivataros napokról. Ezúttal a május 28. és június 3. közötti időszakot mutatjuk be a talajgenerátorok bekapcsolása és a meteorológiai helyzet szempontjából.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara támogatásával megjelent az Agro Napló és a Hód-Mezőgazda Zrt. „Amit mindenképp látnia  kellett volna 2020-ban az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon" című közös online kiadványa.

  • Befejeződött az országos, rendkívüli haltelepítés az állami tulajdonú horgászvizeken, amely Agrárminisztérium, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-HAL) kezdeményezésére, és a NAK támogatásával jött létre.

  • Győrffy Balázsnak, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökének és Csorbai Attilának, a Baromfi Termék Tanács elnök-igazgatójának podcast beszélgetése a hazai baromfitenyésztés helyzetéről.

  • A vadgazdálkodási ágazat szempontjából fontos fejlemény, hogy beléphetnek Magyarországra Ausztria terültéről azok az osztrák és magyar állampolgárok, akik megfelelő teszteredménnyel igazolják, hogy nincs szervezetükben koronavírus.

  • Győrffy Balázsnak, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökének és Mocz Andrásnak, a Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége elnökének podcast beszélgetése a hazai magánerdő-gazdálkodás helyzetéről.

  • A napokban kezdődik a kukorica vetése, amely a vadkároknak az egyik leginkább kitett kultúra. A vadkárelhárítások megtervezéséhez, hatékony kivitelezéséhez a gazdák és a vadászatra jogosultak szoros együttműködésére van szükség –…

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei