Az “Európai zöld megállapodás (Green Deal) és vállalkozásfejlesztés: az európai piacban rejlő lehetőségek” témájú on-line workshop második alkalmára szóló regisztrációs lehetőség.
Az európai piac „zöld” termékek iránti igénye rendkívüli mértékben növekszik. Az élelmiszeripari termékek előállítása terén a fogyasztók egyre gyakrabban társítják az ökológiai szempontokat a kiegyensúlyozott termeléshez és az egészséges életvitelhez és mindez különösen igaz a fiatalabb generációkra. Az elkövetkezendő évtizedben a vállalkozásoknak szükségszerűen át kell térniük a fenntartható termelésre, azonban a hagyományos gazdaságról a „zöld” gazdaságra való átállás nem egyszerű feladat.
Mely kihívásokkal kell a vállalkozásoknak szembenézniük? Milyen támogatási lehetőségekre számíthatunk az átállást illetően? Mely eszközöket kell a vállalkozásoknak igénybe venniük ahhoz, hogy környezeti szempontból fenntartható termelésre váltsanak?
Az Európai Bizottság LIFE EFFIGE (Environmental Foodprint For improving and Growing Eco-efficiency) projektje keretében kerül megszervezésre az on-line szeminárium
- jauár 28-án 15.00-kor Környezeti lábnyom és nyomonkövetés, a versenyképesség mozgatórugói címmel.
A január 28-i workshopra az alábbi linken tudnak regisztrálni (a regisztrációnak nem feltétele az első alkalmon való részvétel):
(NAK/Dr. Hámori Judit)