Sajtóközlemények

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Pápán nyitotta meg az országban nyolcadik, a Dunántúlon harmadik Szolgáltató Központját, 2018. március 28-án. Itt – a falugazdászi körzetközponttal egy fedél alatt – többek közt tájékoztatási, tanácsadási szolgáltatásokat is biztosítanak a gazdálkodóknak, vállalkozásoknak, külső szakmai partnerek bevonásával.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elkötelezett abban, hogy a vidék gazdálkodóinak, élelmiszeripari vállalkozásainak versenyképességét gyakorlatorientált szolgáltatásokkal segítse, amelyeket folyamatosan fejleszt, bővít. A mintegy 400 ezer agrárgazdasági kamarai tag érdekeit képviselő és számukra szolgáltatásokat nyújtó köztestület a partnernyilvántartás fejlesztése nyomán naprakész, közhiteles adatokra épülő, széles körű adatbázissal rendelkezik a tagságáról, ami lehetővé teszi, hogy hatékonyabban, személyre szabottan szolgálja ki őket.

A NAK tagságot támogató országos hálózata a több mint 700 kamarai falugazdász, illetve szaktanácsadó tevékenységén alapul. A hagyományos falugazdászi irodák, fogadóhelyiségek mellett újszerű, komplex szolgáltatásként indította el a Kamara a NAK Szolgáltató Központok kialakítását. 2016 decemberében Hajdúböszörményben nyílt meg az első ilyen létesítmény, majd Sárváron, Gödöllőn, Sárbogárdon, Kalocsán, Karcagon, Gyöngyösön és most Pápán a következő.

Az új, ma megnyílt pápai NAK Szolgáltató Központban a Kamara a falugazdász körzetközponttal egy fedél alatt biztosítja a tájékoztatást, tanácsadást tagjainknak – és nem mellékesen modern környezetben egyfajta centrumot a környék gazdálkodóinak.

Pápa és térségének mezőgazdaságban, élelmiszeriparban betöltött helyét jól mutatja például az immár több mint két évtizedes múltra visszatekintő Pápai Agrárexpo is, ami túlmutat a térségen, a régión is. A tavalyi Pápai Agrárexpón 4700 négyzetméteren közel 140 kiállító mutatkozott be, és tízezernél többen látogattak ki a rendezvényre. A NAK az utóbbi években főszervezőként állt az expo mellé, ahogy idén is főszerepet vállal a tradicionális rendezvény megszervezésében, melynek időpontja 2018. május 25-26-27.

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei