A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Design Terminal 2019. szeptember 22-ig várja azoknak a startupoknak a jelentkezését, akik rapid tanácsadással egy nap alatt akár tucatnyi agrár-, üzletfejlesztési vagy befektetési szakember bevonásával állítanák növekedési pályára vállalkozásukat.

Az eseményre ötletfázisú és érettebb vállalkozások, csapatok jelentkezését is várják, olyan témákkal, amelyek fejlesztése hozzájárul a hazai mezőgazdaság versenyképességéhez. Az október 3-i rendezvényre ezen a linken lehet jelentkezni 2019. szeptember 22-ig. A jelentkezésnek nem feltétele az agrárszakmai előképzettség vagy az agráripari tevékenység. Bárki jelentkezhet, akinek digitális innovációja elősegíti a hazai mezőgazdaság fejlesztését.

A NAK márciusi innovációs ötletversenyét, az úgynevezett hackathont és a júliusi befektetői találkozót követően folytatódik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Design Terminal együttműködése. Ezúttal a vállalkozásoknak agrárszakemberek, a NAK és a Design Terminal mentorai segítenek megoldásaik tökéletesítésében, amelyek később a Kamara segítségével beépülhetnek a hazai agrárium működésébe.

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

Személyes ügyfélfogadás