A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának „Tanuljunk együtt!” szakmai programsorozata változatlan lendülettel folytatódik: szeptemberben a sörkészítés témakörében mélyedhetnek el a kamarai tagok.

Az élelmiszeripari vállalkozások és a kistermelők körében egyaránt kiemelt igény mutatkozik olyan gyakorlati, piacképes tudás megszerzésére, amely azonnal átültethető a mindennapi tevékenységükbe. Az interaktív tudásátadás során lehetőség adódik a szakemberekkel közvetlen beszélgetésre, konzultációra, valamint a saját készítésű termékek bemutatására is, amelyekkel kapcsolatban véleményt kaphatnak a termék minőségéről és igény szerint segítséget a minőség javításához. Ezeket szem előtt tartva, az őszi idényben változatlan lendülettel, új témákkal folytatódik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának „Tanuljunk együtt!” szakmai programsorozata.

Szeptemberben a köztestület a sörkészítés témakörében hirdet programot tagjai számára. Az esemény célja, hogy a résztvevők megismerjék azokat a fogásokat, amelyekkel kialakíthatják a saját és a piacuknak megfelelő íz- és élményvilágot, összességében pedig minőségi italt állíthassanak elő. A köztestület által finanszírozott eseményen – a már megszokott módon – a gyakorlatra fókuszálva igyekeznek az előadók átadni a mindennapi tevékenységhez szükséges tudást. A gyártás folyamatát bemutató egynapos rendezvényre 2019. szeptember 6-án kerül sor Budapesten, a Szent István Egyetem Sör és Szeszipari Tanszékén.

A részletes programtervet tartalmazó meghívó itt, a regisztrációs link itt érhető el. A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az utazás költsége a résztvevőket terheli. A programon maximum 20 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Az érdeklődők további információkat Polczer Katalin élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a +36 70 490 50 80-as telefonszámon