Kamarai választás 2017

Az Országos Kamarai Választási Bizottság 2017. augusztus 9-én tartott ülésén az agrárgazdasági kamarai választásokra nyilvántartásba vette jelölő szervezetként a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetségét (MOSZ) valamint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségét (MAGOSZ), illetve támogató szervezetként a MAGOSZ-t támogató 17 szakmai, érdekképviseleti szervezetet.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) portálján elérhető a 2017. június 30-i kamarai tagjegyzék alapján összeállított, kereshető választási tagjegyzék, amellyel a kamara tagjai ellenőrizhetik, hogy jogosultak-e választóként részt venni a 2017.…

  • A 2017. július 15-i határidőig a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége, illetve a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetsége kezdeményezte jelölő szervezetként történő nyilvántartásba vételét az agrárgazdasági kamarai választásokra.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2017. május 24-i küldöttgyűlésén hozott határozata értelmében 2017. november 3-án kerül sor a megyei küldöttválasztásokra, amelyekre jelölteket lehet állítani.

  • A jelölő szervezetek részére különböző formanyomtatványon adhatják be nyilvántartásba vételi kérelmüket.

  • A kamarai választásokra történő felkészülés elősegítése érdekében alább elérhető a lebonyolítással összefüggő választási szabályzat.

  • A kamarai választásokra történő felkészülés elősegítése érdekében alább elérhető a lebonyolítással összefüggő egyes eljárási határidőkről szóló határozat.

  • A NAK Országos Küldöttgyűlése 2017. május 24-ei ülésén fogadta el a kamara módosított alapszabályát, mely a kamarai választással kapcsolatos szabályokat is rögzíti.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Telekommunikáció

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok