A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága – az ingyenes szakmai programsorozata keretein belül – meghirdeti a „Tanuljunk együtt! - Zöldség-gyümölcs feldolgozás” elnevezésű rendezvényét.
A nagy érdeklődésre és sikerre való tekintettel a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága folytatja a zöldség- és gyümölcsfeldolgozás területén működők szakmai ismereteinek bővítését. Az eddig megrendezett eseményeknek megfelelően továbbra is célunk a lényeges elméleti alapokon túl a lehető legtöbb gyakorlati ismeret átadása az adott termékkel vagy termékkörrel kapcsolatban. Az idei tematikák összeállításánál arra is törekedtünk, hogy a tagi igényekhez igazodva további szükséges és hasznos tartalommal bővítsük a programjainkat. Ezáltal a most jelentkezők mellett a programjaink valamelyikén már résztvevő tagjainknak is szolgálhatunk újdonságokkal.
A gyümölcs- és zöldségfeldolgozók gyakorlati programját idén külön kezdő és haladó szinten hirdetjük meg. A feldolgozással most ismerkedők számára egy 2x2 napos programot állítottunk össze, ahol az alapvető ismeretek megszerzésére lesz lehetősége a résztvevőknek. Az előző programok tapasztalatai alapján a tematikát úgy állítottuk össze, hogy a szükséges információkat kellő részletességgel adjuk át. Ehhez szükséges volt a program időtartamának bővítése. A terméket előállító tagjainknak – akik az előző félévekben már részt vettek a rendezvényen – pedig az előállítás aktuális kérdéseire kívánjuk megadni a választ.
A tavaszi félévre tervezett események időpontja:
2019. április 12-13. - Kezdő csoport I. modul és 2019. május 17-18. - Kezdő csoport II. modul – regisztráció itt, meghívó itt
2019. május 10-11. - Haladó csoport – regisztráció itt, meghívó itt
A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az utazás és az egyéb felmerülő költségek (a szállás, a programban foglalt ellátáson kívüli étkezések) a résztvevőket terhelik.
A programokon alkalmanként maximum 24 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Jelentkezést követően munkatársaink felveszik Önökkel a kapcsolatot! Az érdeklődők további információkat Polczer Katalin élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a +36 70 490 50 80-as telefonszámon.
Frissítve, április elsején: a rendezvényekre a jelentkezés lezárult!
(nak.hu)