Országos hírek

A Figyelő magazin kiadója, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szakmai támogatásával, agrárkonferenciát tart 2019. április 4-én. A konferencián a NAK-tagok 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt.


Az élelmiszergazdaság számos kihívással küzd. A finanszírozási háttér mellett kérdés például, hogy a hazai gazdák fel vannak-e készülve a növekvő húsfogyasztás miatti többlettermelésre, mennyire nyitottak az alternatív fehérjeforrásokra és miképp tudnak alkalmazkodni a klímaváltozáshoz. A Figyelő magazin kiadója 2019. április 4-én, az „Agrárpiac: az aranytartalék” című budapesti konferenciáján keresi a válaszokat ezekre a kérdésekre. Az esemény szakmai támogatója a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
 
A konferencia főbb témái:
- Agrárpolitikai aktualitások
- Agrártámogatások most és 2020 után
- Agrárfinanszírozás, pályázati struktúra
- Növénytermesztési, állattartási és takarmányozási kihívások
- A borászati ágazat főbb kihívásai
- Élelmiszer-pazarlás és -mentés, fenntarthatóság, csomagolás
- Megújuló mezőgazdaság, korszerű gazdálkodás

A konferencián való részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet a ide kattintva teheti meg adatainak megadásával. A férőhelyek száma limitált, ezért a szervezők a jelentkezés sorrendjében tudják csak regisztrációt fogadni! A konferencia részvételi díjából a NAK-tagok 50 százalékos kedvezményre jogosultak (A kedvezményre jogosító kuponkód: figy4-3vm7-ac57-bxxh)!
 
További részletek itt.


(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei