Országos hírek

A „Díjazzuk ajánlását!” elnevezésű akció keretében régi BirtOKOS-ügyfelek komoly kedvezményekkel élhetnek. Nem kell mást tenniük, csak segíteniük, hogy még több BirtOKOS-előfizető legyen.


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) 2017. januárjában indította el BirtOKOS MOBIL elnevezésű telekommunikációs szolgáltatását, amely minden kamarai tag számára elérhető. A szolgáltatás előnyös kondíciókat kínál a tagok számára az agrárium szereplőinek összekapcsolásáért.

Az egyik ilyen, hogy további kedvezményeket adunk annak az ügyfelünknek, akinek révén bővül a szolgáltatást igénybe vevők köre. A „Díjazzuk ajánlását!” elnevezésű akció lényege, hogy ha egy már meglévő BirtOKOS-ügyfél ajánl egy újat és az ajánlásból szerződéskötés is lesz, akkor az ajánló előfizető havi telefonszámlájából bruttó 200 forint jóváírást kap mindaddig, amíg az új előfizető előfizetéses jogviszonya fennáll.

Fontos tudni: nincs limitálva az új, ajánlott ügyfelek száma! A régi ügyfél annyiszor bruttó 200 forint jóváírást kap, amennyivel a szerződéskötés megtörtént. Ezzel a lehetőséggel akár teljesen díjmentessé is válhat egy ajánló telefonszámlája, abban az esetben, ha megfelelő számú új előfizető használja a BirtOKOS-t.

Az új előfizetéses ügyfelek bármelyik tarifacsomagot választhatják, élhetnek a számhordozással is, és kedvezményesen vehetnek mobiltelefont is. Mindemellett ők is megkapják a kamaraitagdíj-jóváírást!

A BirtOKOS szolgáltatás eddig is versenyképes díjai mellett ezzel a lehetőséggel és kamara tagjainak biztosított tagdíjjóváírással már komoly előny érhető el a piacon található más mobilszolgáltató ajánlataihoz képest.


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei