Országos hírek

,,Az erősödő agrár- és élelmiszergazdaságért, a jólétben gyarapodó vidékért" címmel megjelent a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2017-re vonatkozó éves jelentése.


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az agrárgazdaság, az élelmiszeripar és a vidékfejlesztés terén meghatározó jelentőségű köztestület. Munkánk során közel négyszázezer kamarai tag érdekeit képviseljük, együttműködésre törekedve partnerszervezeteinkkel valamint a döntéshozókkal illetve a nemzetgazdaság más szereplőivel. Szervezetünk szerteágazó tevékenységet végez, melynek a legtöbben közvetlenül csak egy-egy szeletével találkoznak – akár például az egységes kérelmek beadásakor, a falugazdász-irodákban, földvásárlásnál, őstermelői ügyintézéskor vagy rendezvényeken.

Jelen, 2017 őszén készült kiadványunkkal egyrészt az a célunk, hogy általánosságban betekintést nyújtsunk az agrárgazdasági kamara munkájába – szabályozások előkészítésében vállalt szerepünktől kezdve a támogatások lehívásában nyújtott segítségen át a tudásbázis funkcióig. Másrészt egyfajta helyzetképet is felvázolunk a magyar agráriumról, élelmiszeriparról, vidékről, mindannak tendenciáiról. A kötetben a kamara társadalmi és operatív vezetői, illetve több partnerünk szolgál naprakész információkkal szakterületük aktualitásairól, egyes ágazatok trendjeiről, problémáiról, az azokra adott és adható válaszokról.

Reméljük, hasznos információkat talál a kiadványban, illetve bízunk abban, hogy a jövőben Önnel is szorosabban működhetünk együtt: az erősödő agrár- és élelmiszergazdaságért, a jólétében gyarapodó vidékért.

,,Az erősödő agrár- és élelmiszergazdaságért, a jólétben gyarapodó vidékért" című jelentés a képre kattintva elérhető.


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok