Országos hírek

2017. június 8-9-én rendezték meg Spanyolországban a kontinens legnagyobb „mentes” élelmiszereket bemutató nemzetközi kiállítását, amelyen az agrárkamara tagjai is tapasztalatokat gyűjtöttek.


Ötödik alkalommal nyitotta meg kapuit Európa legnagyobb „mentes” (vegán, bio, egészséges, sport, mentes, kóser stb.) élelmiszereket bemutató nemzetközi kiállítása, a Free From & Functional Food, Barcelonában, a NAK szervezésében részt vevő 14 fős csoportban minden üzemméretű előállító képviselte magát (őstermelőktől a nagyvállalatokig, kereskedői oldal).

A barcelonai eseményen a legújabb termékek megismerése mellett nemzetközileg elismert előadók nyújtottak betekintést a ,,mentes termékek" legújabb trendjeibe, piacának alakulásába. A program mellett résztvevő tagjainknak lehetősége nyílt a magyar külgazdasági attaséval is egyeztetni az esetleges exportlehetőségek témájában.

A résztvevőknek köszönjük jelentkezésüket és bízunk abban, hogy további munkájukhoz hasznos kapcsolatokat tudtak kialakítani, illetve információkat, ötleteket sikerült elsajátítaniuk. A NAK Élelmiszeripari Igazgatósága további lehetőségeket tervez, amelyekről folyamatosan megjelenő hírleveleinkben és a NAK portálon tájékozódhatnak.

(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok