A JELENTKEZÉS LEZÁRULT - A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága az ingyenes szakmai programsorozata keretein belül meghirdeti a „TANULJUNK EGYÜTT!” - Zöldség-gyümölcs feldolgozás rendezvénysorozatát.
Az előző félévben kialakított rendszert tartva három eseményre lehet jelentkezni. A feldolgozással most ismerkedők számára egy 2x2 napos programot állítottunk össze, ahol az alapvető ismeretek megszerzésére lesz lehetőség. A már terméket előállító tagjainknak pedig az aktuális trendekhez igazodva csökkentett cukortartalmú gyümölcs- és zöldségkészítményekről szóló haladó programot hirdetünk, mely során a résztvevők részletes tájékoztatást kaphatnak a legújabb gyártási, illetve termékfejlesztési trendekről. A folyamatos bővítésnek köszönhetően azon tagjainknak is tudunk újdonsággal szolgálni, akik már részt vettek korábbi programjainkon.
Az őszi félévre tervezett események időpontja:
- 2019. november 8. - Cukorcsökkentés lehetőségei a gyümölcs- és zöldségfeldolgozásban - regisztráció itt, meghívó itt - A regisztráció lezárult!
- 2019. november 22-23. - Kezdő csoport I. modul és 2019. december 5-6. - Kezdő csoport II. modul - regisztráció itt, meghívó itt A regisztráció lezárult!
A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az utazás és az egyéb felmerülő költségek (a szállás, a programban foglalt ellátáson kívüli étkezések) a résztvevőket terhelik.
A programokon alkalmanként maximum 24 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Jelentkezést követően munkatársaink felveszik Önökkel a kapcsolatot! Az érdeklődők további információkat Polczer Katalin élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a +36 70 490 50 80-as telefonszámon.
(nak.hu)