Az Európai Unió kutatási és innovációs keretprogramjának szerves részeként az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) célja az innovációs képesség fokozása. Ennek keretében őszi egyetemi programokat hirdettek meg, amelyekre a nyáron lehet jelentkezni.
2019. szeptember 1-14. között a fenntartható élelmiszeripari ismereteket sajátíthatják el az érdeklődő egyetemi és PhD-hallgatók, valamint a frissdiplomás szakemberek. A Haifában és Münchenben megrendezésre kerülő angol nyelvű program ingyenes, illetve a szervezők a szállás és a két helyszín közötti utazás költségét is fedezik. A jelentkezési határidő 2019. június 1. További részleteket az EIT FOOD oldalán olvashat.
2019. szeptember 2-6. között az új termékek fejlesztésének sajátosságaival ismerkedhetnek meg az érdeklődő PhD-hallgatók és élelmiszeripari szakemberek. A Varsóban megrendezésre kerülő angol nyelvű program ingyenes. A jelentkezési határidő 2019. június 9. További részleteket az EIT FOOD oldalán olvashat.
(nak.hu)