Nemzetközi hírek

Az INNO-4-AGRIFOOD platform tanácsadást, ingyenes okoseszközt és online tréninget kínál minden ágazati vállalkozásnak és innovációs tanácsadónak, hogy támogassák a nemzeti és nemzetközi együttműködéseket ezzel is fokozva az ágazat versenyképességét és fejlődését.


Az INNO-4-AGRIFOOD projekt az Európai Unió Horizont 2020 kutatási és innovációs programjában nyert támogatást, és görög, olasz, szerb, német, holland, magyar szervezetek partnerségével valósult meg. A projekt célja az európai agrár-élelmiszeripar több mint 11 millió kis- és középvállalkozásának ösztönzése és támogatása az online együttműködésre. Ennek érdekében hozták létre, az ágazati szereplők aktív bevonásával az ingyenes és újszerű támogatási szolgáltatásokat, okoseszközöket, valamint e-learning tanfolyamokat kínáló INNO-4-AGRIFOOD online felületet. A platform kínálta oktatási lehetőségekkel az ágazat kkv-szektorának innovációs és együttműködési potenciálját kívánják fokozni regionális, nemzeti és nemzetközi szinten, valamint bővíteni kívánják az innovációs szakértők, és kkv-támogatási hálózatok szolgáltatási portfólióját, ezzel lehetővé téve számukra tagjaik hatékonyabb támogatását.

Az INNO-4-AGRIFOOD szolgáltatásokat az agrár-élelmiszeripar kis- és középvállalkozásainak igényeihez igazították. Ennek keretei között a vállalkozásokat egyéni tanácsadás formájában segítik innovációs lehetőségeik felmérésében és kihasználásában, a tanácsadókat pedig felkészítik ennek felismerésére.

Az e-learning tréningek 13 tematikus, animált és könnyen követhető modult tartalmaznak, amelyek célja, hogy az innovációs tanácsadókat olyan tudással és készségekkel ruházza fel, amelyek birtokában hatékonyan támogathatják az agrár-élelmiszeripar online együttműködését, és sikeresen hasznosíthassák az INNO-4-AGRIFOOD szolgáltatásait. A kurzusok sikeres elvégzését követően lehetőség van hitelesített INNO-4-AGRIFOOD tanácsadóvá is válni.

 


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok