Vidékfejlesztés

Az immár negyedszázados jubileumát ünneplő XXV. Nemzetközi Energia és Innovációs Fórum, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) és a SUNWO Zrt. rendezvénye idén 2018. február 27-28. lesz Budapesten.

A V4 országok parlamentjei mezőgazdasági bizottságainak találkozóját tartották az Országházban. A delegációvezetők aláírtak egy közös nyilatkozatot. A dokumentum alapüzenete az, hogy a mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatások rendszerét továbbra is fenntartsák.

  • Az Európai Bizottság az unió 2020 utáni költségvetésével kapcsolatos választási lehetőségeket vázolt fel és ismertette azok következményeit, kitérve többek között a közös agrárpolitika átalakítására is.

  • A magyar nemzeti szuverenitás tartópillére az agrárium, az ágazat szempontjából azonban döntő jelentősége van az élelmiszer-kereskedelemnek - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton Hódmezővásárhelyen, a Kihívások a mezőgazdaságban című…

A Miniszterelnökség újabb, a vidéki önkormányzatok beruházásainak sikeres megvalósítását segítő módosításról döntött. Az öt vidékfejlesztési pályázatot érintő változásnak köszönhetően kevesebb önrésszel, nagyobb támogatásintenzitással számolhatnak a nyertes települések.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok