`

A 2016-ban újjáélesztett versenysorozat visszajelzései alapján, a tradíciók feltámasztására és legfőképpen a 2021. évi Vadászati Világkiállításra gondolva a vadászkamara ismét meghirdeti az országos vizslaversenyt.


Az Országos Magyar Vadászkamara idén újra megrendezi az Országos Vizsla Főversenyt. Az elsőkörös válogatók az OMVK területi szervezetei rendezésében zajlanak, ahonnan az első 3-3 kutya jut be a két regionális elődöntőbe, melyek időpontjai: szeptember 23. és október 7. A régiókból 8-8 kutya érkezik be az országos rendezvényre, ahol CACT cím is kiadására kerül. A központi rendezvény időpontja 2017. október 14-15, helyszíne a VADEX Mezőföldi Zrt. Soponyai Ökoturisztikai Központja.

Hasonlóan a tavalyi rendezvényhez, a hétvége folyamán a civil érdeklődők részére a vizslás vadászatot és a fajták sokrétűségét látványos gyakorlati bemutatók demonstrálják, továbbá megtekinthető lesz a főverseny történetét bemutató tárlat, valamint egy moderált kinológiai szakmai fórumbeszélgetésre is sor kerül. A főversennyel kapcsolatos további részletekről, a megyei válogatókról érdeklődni az OMVK területi szervezeteinek kinológusainál lehet. Részletek a részvételi feltételekről és a bírálatról az OMVK honlapján.

(OMVK)

 


Kiállítástámogatás

A kormány a következő években 387,5 millió forintot fordít a 2021-es vadászati világkiállítás megrendezésére – az erről szóló kormányhatározat hétfőn jelent meg a Magyar Közlönyben. A kormányhatározat szerint a kormány felhatalmazza a miniszterelnök általános helyettesét, Semjén Zsoltot, hogy a kormány képviseletében írja alá a megállapodást Nemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanáccsal augusztus 31-ig. A világkiállítás megrendezésére idén 41,4 millió forintot, 2018-ban 61 millió, 2019-ben 72,4 millió, 2020-ban 93,6 millió, 2021-ben pedig 119,1 millió forintot, összesen 387,5 millió forintot fordítanak. (MTI)


 

X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
  • TagnyilvántartásTagnyilvántartásban szereplő adatok megtekintése, módosítás bejelentése.
  • Tagdíj ügyintézésTagdíjjal kapcsolatos ügyintézés, korrekciós felület, online fizetés, bizonylatok letöltése
  • Ügyfélszolgálati ügyekTagsággal, tagdíjjal kapcsolatos ügyek intézése, egyenleginformáció, illetve egyéb kérdések és kérések ami a tagságot érintik.
  • SzaktanácsadásSzaktanácsadói tevékenységgel kapcsolatos adatok megtekintése, módosítások kezdeményezése, akkreditált rendezvények listájának elérése.
  • Őstermelői/ ŐCSG nyilvántartással kapcsolatos ügyekAz őstermelők és az őstermelők családi gazdasága nyilvántartásba vételével, adatmódosítással, törléssel kapcsolatos ügyintézési elérhetőségek.
  • Családi mezőgazdasági társaságok nyilvántartásával kapcsolatos ügyintézésA családi mezőgazdasági társaságok minősítés kérelmezésének, adatmódosítás bejelentésének, minősítés törlésének ügyintézési elérhetősége.
  • Mezei őrszolgálatokElektronikus ügyintézés önkormányzatoknak a mezei őrszolgálatok nyilvántartásával és a fenntartásukhoz nyújtott állami hozzájárulás iránti kérelmek benyújtásához.
  • Duális képzőhelyek nyilvántartásba vételi kérelemA gazdálkodó szervezetek elektronikus úton is benyújthatják kérelmüket a duális képzőhelyek nyilvántartásába történő felvételükre.
  • Földművesek / Mezőgazdasági termelő szervezetekFöldműves nyilvántartásba vételhez igazolás kiállítása természetes személy esetében arról, hogy a természetes személy kérelmező a mezőgazdasági tevékenységet a kérelem benyújtását megelőző öt évből legalább három évben saját nevében és saját kockázatára folyamatosan folytatta, de az árbevétel - a három év alatt vagy ennek években meghatározott részében - azért maradt el, mert a mező-, erdőgazdasági célú beruházás még nem hasznosulhatott, illetőleg arról, hogy a szervezet legalább egy vezető tisztségviselője vagy a cégvezetője 3 éves üzemi gyakorlattal rendelkezik.
  • Kamarai meghatalmazásKamarai meghatalmazás létesítésének lehetősége az ügyfél számára elektronikus úton. A kamarai meghatalmazás alapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eljárhat ügyfelei érdekében az agrártámogatásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézésben.
  • Okmányhitelesítés kérelemSzármazási bizonyítványok hitelesítése, kiadása, egyéb kereskedelmi dokumentumok láttamozása, valamint ezek nyilvántartása.
  • Szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzék pályázati űrlapjaPályázati lehetőség a szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe kerüléshez, az agrár duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételénél szakértői feladatok ellátása érdekében.
  • Vizsgafelügyelői névjegyzékPályázat benyújtása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által nyilvántartott viszgafelügyelői névjegyzékbe.
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
X

E-ÜGYINTÉZÉS KAMARAI BELÉPÉS

...
Az e-Iroda felületre történő belépést követően tagságával és tagdíjával kapcsolatos ügyeket intézhet. Amennyiben szaktanácsadói tevékenységet végez, úgy a belépést követően tevékenységéhez kapcsolódó adatai is megjelennek.

Ha Ön még nem rendelkezik Kamarai nyilvántartási számmal, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Hasznos tudnivalók az e-Iroda használatához


Lépjen be Kamarai nyilvántartási száma és jelszava megadásával!
Emlékezzen rám