Hús-, baromfiipar

Az Észak-Rajna-Vesztfália tartomány fővárosában, Düsseldorfban 2018. szeptember 27 és 30-a között ismét megtartják a Magyar Napok rendezvényt. Célja a magyarországi turisztikai, gasztronómiai kínálat népszerűsítése és a gazdag kulturális kínálat megismertetése.


A Magyar Napokon nívós kulturális műsorok kíséretében nyílik lehetőség a hazai termékek, fogyasztási cikkek, minőségi élelmiszerek, kézműves iparcikkek, illetve hungarikumok árusítására. A szervezők az érzékek összekapcsolásával, hagyományos és kortárs kulturális programmal, gasztronómiai bemutatóval tervezik felkelteni az érdeklődést a magyarországi termékek, a pálinka- és borrégiók iránt. A 2016-os rendezvényről készült beszámolót itt olvasható.

A rendezvényről további információt lehet kérni Kardos Levente külgazdasági attasétól  (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), illetve Szabó Katalin külgazdasági referenstől (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).


(nak.hu)

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok